Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου

0
503

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, το Σάββατο (6.2.2021) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (Π.Α.Θ.Ε) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης, καθώς και -1- πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (6.2.2021) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης και -4- ναρκωτικά δισκία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, το Σάββατο (6.2.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Μυτιλήνης, για συγκρότηση/ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για διακίνηση ναρκωτικών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, την Παρασκευή (5.2.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -57,6- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, τέλος το Σάββατο (6.2.2021) το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.