ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

O Aντέννα Νότιας Ελλάδας ξεκίνησε την λειτουργία του την Άνοιξη του 1992. Το πρόγραμμά του αποτελείται από δημοσιογραφικές και μουσικές παραγωγές που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ετοιμάζουν οι μόνιμοι και αποκλειστικοί συνεργάτες του στα υπερσύγχρονα studio του.

Με μια ιστοσελίδα που ανανεώνεται καθημερινά με τοπικά νέα, ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,αλλά και η αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ ακροατών και ραδιοφωνικών παραγωγών,καθιστούν τον ραδιοφωνικό μας σταθμό την πρώτη επιλογή στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Για πιο καθαρό ήχο και περισσότερη ευκρίνεια η παραγωγή και η μετάδοση τραγουδιών και διαφημιστικών spots γίνεται με ψηφιακή τεχνολογία. Είναι ο πρώτος σταθμός που χρησιμοποίησε σύστημα RDS (Radio Data System) στη Νότια Ελλάδα.

Η μετάδοση οποιουδήποτε ραδιοφωνικού spot από τον Antenna Νότιας Ελλάδας φθάνει σίγουρα και καθαρά μέσα από τους 97.2 FM Stereo στους περισσότερους ραδιοφωνικούς δέκτες της Νότιας Ελλάδας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2732023393

email:info@ant1south.gr

Antenna Νότιας Ελλάδας
ένα μεγάλο περιφερειακό ραδιόφωνο.

Send us a message!

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  LATEST POSTS

  Δαβάκης: Κάποια ερωτήματα για το αεροδρόμιο της Σπάρτης

  Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης σχετικά με την πρόοδο του αιτήματος του Δήμου...
  - Advertisement -