Προχωρούν τα έργα στη γέφυρα του Πόρου και την περιφερειακή Γερακίου

0
683

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στη γέφυρα του Πόρου και στην περιφερειακη οδό Γερακίου, όπως διαπίστωσε μετά από επίσκεψη  που πραγματοποίησε την Τρίτη 3  Νοεμβρίου ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης συνοδευόμενος από τον επιβλέποντα του έργου, πολιτικό μηχανικό, Αγγελο Πλειώτα.

Συγκεκριμένα, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του φορέα της γέφυρας και στη φάση αυτή κατασκευάζονται οι προσαγωγοί οδοί και τα τεχνικά έργα διευθετησης των ομβρίων υδάτων. Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι εργασίες οδοστρωσίας της περιφερειακής οδού του Γερακίου και την ερχόμενη εβδομάδα θα υλοποιηθούν εργασίες ασφαλτοστρώσεων περίπου 1,5 χιλιομέτρου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των δύο παρεμβάσεων (γέφυρας Πόρου και περιφερειακης οδού Γερακίου) ανέρχεται στο ποσό των 12.980.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι παράλληλα  με την ολοκλήρωση του δρόμου γίνονται και όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να επισπευσθεί και η πληρωμή των δικαιούχων, τα ακίνητα των οποίων απαλλοτριώθηκαν για τις ανάγκες του έργου.