Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Μάνης

0
561

Η Ενωτική Κίνηση Μάνης, ακολουθώντας με συνέπεια την ιδρυτική μας διακήρυξη και τα όσα έχουμε δεσμευτεί να υπηρετήσουμε ως παράταξη, αποφασίζουμε στο εξής, να ενημερώνουμε με κάθε πρόσφορο μέσο τους Δημότες μας, για όλα τα θέματα που θα συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, τις θέσεις και τις αποφάσεις των Δημοτικών μας Συμβούλων.

Με την απόφασή μας αυτή, θέλουμε να είναι καλύτερα ενημερωμένοι όλοι οι Δημότες μας, για όλα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και να μην έχουν μόνο επιλεκτική ενημέρωση όπως γίνεται δυστυχώς μέχρι σήμερα.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα τα συμφέροντα της Μάνης, συνεργαζόμενοι με όλους χωρίς εξαιρέσεις και διαχωρισμούς, παρέχοντας τη θετική μας ψήφο όπου συμφωνούμε ότι υπηρετείται η ανάπτυξη της Μάνης και τα συμφέροντα του συνόλου των συμπατριωτών μας. Θα είμαστε όμως ασυμβίβαστοι και αμετακίνητοι σε όσα πιστεύουμε ότι βλάπτουν τη Μάνη και εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Με εξωστρέφεια, κοινωνική ευαισθησία, σύγχρονη αντίληψη διοίκησης, σεβασμό στην αντίθετη άποψη, θα υπηρετήσουμε την ενότητα των Μανιατών, την ανάπτυξη και την ευημερία όλων.

Ενώνουμε δυνάμεις για το καλό του τόπου μας. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Με πατριωτική αγάπη,

Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ

Επικεφαλής

Ενωτικής Κίνησης Μάνης