Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου

0
153

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (30.6.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, πέντε (5) ημεδαπές, γιατί με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν είδη ένδυσης από κατάστημα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη,την ίδια ημέρα (30.6.2023) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη, το Σάββατο (1.7.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) άτομα, 32χρονος και 28χρονη, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (30.6.2023) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορινθίας.
Συνελήφθη, επίσης την ίδια ημέρα (30.6.2023) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορινθίας.
Συνελήφθη, την Παρασκευή (30.6.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη, τέλος την Παρασκευή (30.6.2023) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.