Τρίπολη: Συνάντηση Αγγελοπούλου με το προεδρείο ατόμων με αναπηρία

0
248

H Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου την , Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, υποδέχθηκε στα πλαίσια της συνάντησης με το Δήμαρχο Τρίπολης, την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021», κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη στα γραφεία της στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης, αναδεικνύοντας το έργο του αναπηρικού κινήματος και  την άριστη συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης καθώς και την προσεχή δημιουργία του  Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, του Ειδικού Σχολείου και Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Επίσης, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ κ. Καραλής Νίκος, ανέδειξε τη σημαντική συνεισφορά και άψογη συνεργασία με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Βλάση Κωνσταντίνο καθώς και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη.

Ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και με τη σειρά της η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη αναγνώρισε τις ενέργειες του αναπηρικού κινήματος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ.

Ευχαριστούμε την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη για την συζήτηση και τη διάθεση του χρόνου παρά το επιβαρυμένο  πρόγραμμά της.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση.