Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου

0
660

Συνελήφθη, την Παρασκευή (2.10.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Λευκάδας, για απάτη και πλαστογραφία.
Συνελήφθη, την Παρασκευή(2.10.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων ς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, την Παρασκευή (2.10.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του, προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπού, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, την Παρασκευή (2.10.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και εξάρτημα πολεμικών τεχνών, τύπου «νουντσάκου», τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (2.10.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός και 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, την Παρασκευή (2.10.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Εξιχνιάστηκε, τέλος ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κυλικείο ημεδαπού, που είχε γίνει την 1.10.2020 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας, 20 και 40 ετών αντίστοιχα,για κλοπή.