Τατούλης: «Κύριε Νίκα, όσοι υπερβολικά ηθικολογούν… συνήθως είναι βαθιά διεφθαρμένοι!»

0
549

«Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού στο δέντρο, τόσο περισσότερο φαίνεται o πισινός της»

Στον απόλυτο διασυρμό έχει καταδικάσει την Πελοπόννησο ο Περιφερειάρχης της, με τον ανοίκειο τρόπο που διοικεί, με τις ύβρεις και τα συνεχή του ψεύδη.

Αμήχανη και άκρως… ενοχική η αντίδραση του κ. Νίκα, σχετικά με τις αναφορές μας στον τρόπο που έχει επιλέξει να διοικεί.

Αντί ο κ. Περιφερειάρχης να μας απαντήσει εάν τα όσα αναφέρουμε είναι αληθή ή όχι και αντί να τολμήσει να ανοίξει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, περιορίστηκε σε αίτημα του…!!! προς την Αρχή Διαφάνειας… Τι θα ελέγξει η Αρχή της Διαφάνειας κ. Νίκα; Εάν  έχετε αναθέσει απευθείας παροχή υπηρεσιών σε συγγενή, της επί σειρά ετών, ιδιαιτέρας γραμματέας σας; Ή για το εάν έχετε ευθύνη ή όχι για την ανθρωποκτονία στο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας; Ή μήπως θα ελέγξει τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς; Ή  μήπως εάν έχετε αναθέσει υπηρεσίες σε πρώην έμπιστο… αντιδήμαρχο σας;

Επειδή σε αυτόν τον τόπο έχουμε δει πολλά και γνωρίζουν πια οι πολίτες, ότι όσοι υπερβολικά ηθικολογούσαν με το δάκτυλο υψωμένο, ήταν οι πιο βαθιά διεφθαρμένοι, σας είπαμε και το επαναλαμβάνουμε, ότι είμαστε παρόντες για να μην χαθούν τα όσα χτίσαμε μαζί με τους πολίτες σε δύσκολα χρόνια στην Πελοπόννησο.  

Η αντίδραση σας, μας προκαλεί γέλωτα.

Και για να τελειώνουμε κ. Νίκα,    απευθυνθείτε με όσες αιτήσεις θέλετε σε Αρχές Διαφάνειας, σε δικαστήρια, σε εισαγγελείς και όπου αλλού νομίζετε…Από τον έλεγχο μας δεν θα ξεφύγετε. Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στους πολίτες να ελέγχουμε τις πράξεις και τις δράσεις σας, σε ότι αφορά το θεσμικό σας ρόλο και τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Ό,τι και αν κάνετε δεν θα αποφύγετε το …μαρτύριο του ελέγχου μας. Καθημερινά θα είστε απολογούμενος απέναντι στους πολίτες.   

Επαναλαμβάνουμε στον κ. Νίκα, ότι η εκλογή του ήταν το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης συγκυρίας που ήδη έχει ορατά θλιβερά αποτελέσματα, ακόμη και στους κόλπους της παράταξης που τον κουβάλησε στην πλάτη της.

Η πολιτική σας αγυρτεία, να «γλείφεται» δεξιά και αριστερά, ανάλογα με το πως σας βόλευε, είναι γνωστή σε όλους. Όσο για το εάν είστε ή όχι αδιάφθορος, αυτό πράγματι θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη! Όχι όμως από τους φακέλους που δήθεν θα πάτε εσείς στον εισαγγελέα, αλλά από τους φακέλους που πολύ σύντομα, θα πάμε εμείς!!

Γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, στην Καλαμάτα μπορεί πολλά να «κρύβονταν», αλλά… «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού στο δέντρο, τόσο περισσότερο φαίνεται o πισινός της».