Τατούλης: «Επιβεβαιώνεται η «φιλο-Χρυσαυγίτικη» άποψη του κ. Νίκα»

0
477

Επωάζει το «αβγό του φιδιού» στην Πελοπόννησο!!

Η πρόταση που κατέθεσε ο κ.Νίκας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που φυσικά καταψηφίστηκε, αποδεικνύει την «φιλο-Χρυσαυγίτικη» θεωρία του και την προσπάθεια του, να μετατρέψει την εγκληματική δράση της «Χρυσής Αυγής» σε επίπεδο προσώπων και όχι πολιτικών.

Ο κ.Νίκας αρνήθηκε να ψηφίσει κοινή πρόταση των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης που ήδη είχε ψηφιστεί από τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα ως ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Αξίζει οι πολίτες να σταθούν στην παράγραφο γ’, της κατάπτυστης και προσβλητικής πρότασης που κατέθεσε ο κ.Νίκας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Την επαναλαμβάνουμε γιατί αποτελεί επιτομή μιας άθλιας «φιλο-Χρυσαυγίτικης» άποψης.

«Ιδιαίτερα το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν μπορεί και δεν πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις στιγματισμού και διαπόμπευσης των μελών του». Αυτή είναι η πρόταση που πρότεινε ο κ.Νίκας και ψήφισαν τα μέλη της παράταξης του. Ο κ.Νίκας δηλαδή θέλει να προστατεύσει και ανησυχεί μη τυχόν και …στιγματιστούν και …διαπομπευθούν τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» που μετέχουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο!!!

Την ίδια χρονική στιγμή που κορυφαία στελέχη της Αυτοδιοίκησης και της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Απόστολος Τζιτζικώστας ως Περιφερειάρχης και ο Κώστας Μπακογιάννης ως Δήμαρχος Αθηναίων, δίνουν μαθήματα Δημοκρατίας για τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» που συμμετέχουν στα αντίστοιχα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια τους, ο κ.Νίκας προσπάθησε να οδηγήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σε μια απόφαση αίσχους και ντροπής!!!

Σε σχέση με τα όσα ψέματα, αθλιότητες και συκοφαντίες λέει για τον κ.Τατούλη σχετικά με την αποφυλάκιση των πρωταιτίων της Δικτατορίας, του υπενθυμίζουμε τα όσα δήλωσε το Μάϊο του 1996 από το βήμα της Βουλής, ο αείμνηστος και επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπερασπιζόμενος την άποψη του για την αποφυλάκιση των πρωταιτίων της Δικτατορίας: « Η Δημοκρατία δεν είναι εκδικητική. Κύριε Υπουργέ, εγώ μέσα μου πιστεύω απόλυτα ότι στη συνείδηση του ελληνικού λαού έχει ωριμάσει η άποψη της επιείκειας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Δημοκρατία είναι μεγαλόψυχη και η Δημοκρατία συγχωρεί».

Ίδια ακριβώς ήταν και η άποψη που κατέθεσε στη Βουλή ο Ανδρέας Λεντάκης ως εκπρόσωπος του κόμματος της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά.

Κατηγορείτε κ.Νίκα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά ως «φιλο-Χουντικούς»;

Σε ό,τι αφορά τα όσα αναφέρετε για τον επί σειρά ετών Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημότη Καλαμάτας κ.Γεώργιο Μπουλούκο, ο οποίος υπηρέτησε με ευθύνη τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η απάντηση μας είναι ότι η πολιτική αθλιότητα και η αχαριστία σας δεν έχουν όρια.

Ο κ.Μπουλούκος ουδέποτε κατέθεσε ως μάρτυρας της «Χρυσής Αυγής». Γιατί άραγε φοβάστε να αναφέρετε το όνομα του στην ανακοίνωση σας;

Η «Χρυσή Αυγή» κ.Νίκα δεν είναι κόμμα της ακροδεξιάς, όπως γράφετε στην ανακοίνωση σας. Είναι εγκληματική οργάνωση. Μην προσπαθείτε να παραποιήσετε την απόφαση της Δικαιοσύνης και να επωάσετε το «αυγό του φιδιού» στην Πελοπόννησο.

Επισημαίνουμε τρία σημεία στο δελτίο τύπου της παράταξης σας…!! από τα οποία προκύπτει ξεκάθαρα ο πανικός σας και η πολιτική παραζάλη στην οποία βρίσκεστε.  

  • Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ κ.Περιφερειάρχα και αναρωτιέστε πόσοι σύμβουλοι…απέμειναν στην παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου»; Μήπως  το σχέδιο το γνωστό σε εσάς, σχέδιο της αποστασίας απέτυχε;
  • Γιατί κ.Νίκα κρύβεστε πίσω από την παράταξη σας και για όλα όσα συκοφαντικά και ψευδή λέτε εναντίον του Πέτρου Τατούλη, δεν αναλαμβάνετε εσείς προσωπικά την ευθύνη;
  • Σε ό,τι αφορά τον πολιτικό επίλογο της «Νέας Πελοποννήσου» και του Πέτρου Τατούλη δεν είναι δική σας αρμοδιότητα να το αποφασίσετε. Η «Νέα Πελοπόννησος» και ο Πέτρος Τατούλης θα είναι παρόντες στις επόμενες εκλογές!! Εσείς θα είστε κ.Νίκα;

Υγ. Μας οφείλετε και μία απάντηση κ.Περιφερειάρχα. Γιατί άραγε «μισούσατε και αντιμετωπίζατε εχθρικά» τον κ.Τατούλη από το 2010, όπως έχετε δηλώσει δημόσια στο Περιφερειακό Συμβούλιο;