Συνεχίζει την ενίσχυση ο Μολαικός

0
704

Έναν πολύ καλό επιθετικό, τον Matteo Krasi, ενέταξε στο δυναμικό του ο Μολαϊκός.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Μολάων:

Ο έμπειρος στράικερ με πέρασμα από ομάδες Β´ ΕΘΝΙΚΗΣ και Γ´ ΕΘΝΙΚΗΣ, φέτος θα πλαισιώσει τον ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΤΖΗΣΙΜΙΩΤΗ στη γραμμή κρούσης του ΜΟΛΑΙΚΟΥ φορτώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

Ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ καλωσορίζει τον Κράσι, του εύχεται υγεία, ευτυχία και να παραμείνει ο χαρακτήρας που είναι.

Πολλά γκολ φίλε KRASI

Ο νεαποκτηθείς επιθετικός του Μολαϊκού, Matteo Krasi ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας και τον κύριο Βασίλη Καλαμβόκη μέσω της ακόλουθης δήλωσης:

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΜΟΛΑΙΚΟΥ και προσωπικά τον κύριο Καλαμβοκη Βασίλη. Γνωρίζοντας τον κύριο Καλαμβοκη Βασίλη και αφού μου εξήγησε το όνειρο του ΜΟΛΑΪΚΟΥ, αμέσως συμφώνησα να έρθω να παίξω για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, τον ΜΟΛΑΪΚΟ, την ΜΟΛΑΪΚΑΡΑ ΜΑΣ !!!

2η για σήμερα ΣΠΟΥΔΑΙΑ προσθήκη για τον ΜΟΛΑΪΚΟ, ο 23χρονος τερματοφύλακας από την Λάρισα ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΜΟΣ!

Ο Κώστας τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Μολάων:

Ο νεαρός, φιλόδοξος και εργατικός τερματοφύλακας, με την κομψότητά του, τον καλό του χαρακτήρα, την δίψα του για διάκριση, συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που ώθησαν τον ΜΟΛΑΪΚΟ να τον αποκτήσει.

Ο Κώστας Χάμος θα είναι ένας από τους τερματοφύλακες μας, οι οποίοι με πολλή δουλειά θα υπερασπιστούν την εστία της ομάδας μας.

Κώστα, σου ευχόμαστε υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος των Μολάων και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μονεμβάσιας θα σε αγκαλιάσει με αγάπη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Μολαϊκό:

Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τον ΜΟΛΑΪΚΟ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου για μια από τις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω την απόφαση αυτή του ΜΟΛΑΪΚΟΥ, και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΜΟΛΑΪΚΟΥ είναι:

ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,

Εύχομαι Υγεία σε όλο τον κόσμο και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.