Συνάντηση Μενδώνη – Δαβάκη στο υπουργείο Πολιτισμού

0
732

Συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, είχε χθες το πρωί ο βουλευτής κ. Θανάσης Δαβάκης, στην οποία συζητήθηκε το σύνολο των έργων πολιτισμού της Λακωνίας. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε τα ακόλουθα:

Είχα μια καλή συνεργασία με την υπουργό Πολιτισμού και φίλη Λίνα Μενδώνη, στο γραφείο της.

Της έθεσα άμεσα τα θέματα Αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που αφορούν στη Λακωνία, συζητήσαμε για την εξέλιξή τους και ζήτησα απρόσκοπτη πορεία υλοποίησης των έργων.

Η υπουργός με ενημέρωσε για τα έργα που εκτελούνται ήδη και των οποίων η εξέλιξη είναι διασφαλισμένη, καθώς και για αυτά που πρόκειται να κατατεθούν προς ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, στο οποίο υπάρχει ανοικτή πρόσκληση μέχρι τις 10/7/2020.

Έβγαλα ένα συμπέρασμα: Γνωρίζει από πρώτο χέρι τα αρχαιολογικά ζητήματα του τόπου μας και είναι δεδομένη η πολιτική βούληση για την πρόοδο των έργων.

Για τους «θορυβοποιούς», οι οποίοι μιλούν για «απεντάξεις» και άλλα ηχηρά παρόμοια, έχω να πω:  Καλή η αντιπολίτευση, αλλά αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι τα πάει καλά σε όλα τα επίπεδα. Οι αρχαιότητες του τόπου μας δεν έχουν χρώμα. Ανήκουν σε όλους και πρέπει να μας ενώνουν..!