Συλλήψεις για ναρκωτικά και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

0
543

Συνελήφθη, την Τρίτη (21.9.2020) το απόγευμα, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν, επίσης (21.9.2020) το πρωί, στην Κόρινθο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Βίαιης Προσαγωγής του κ. Ανακριτή Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (21.9.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθησαν, την Τρίτη(21.9.2020) το απόγευμα, στη Μεσσήνη , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 28 ετών, αντίστοιχα και 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -12,5- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (21.9.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -122,3- γραμμαρίων, ενώ σε αγρόκτημα του καλλιεργούσε -6- δενδρύλλια κάνναβης. Επιπλέον, σε αποθήκη του αγροκτήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -113,2- γραμμαρίων.