Συλλήψεις για ναρκωτικά,κλοπές και απάτη

0
541

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (14.7.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο (2) 19χρονοι, 18χρονος και 18χρονη, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε αφαίρεσαν από κατάστημα ημεδαπού, διάφορα αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, στην κατοχή των ανδρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας, καθώς επίσης στον 18χρονο, σουγιάς, με μήκος λάμας -8- εκατοστών και στον ένα (1) 19χρονο μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (14.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, -20- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 13.7.2020, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για απάτη.
Συνελήφθησαν, την Τρίτη(14.7.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας, 44 και 52 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε αφαίρεσαν από οικισμό σταθμού βάσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας, -29- μπαταρίες, συνολικής αξίας -18.000- ευρώ, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3 κινητά τηλέφωνα, γάντι και διάφορα κλειδιά, ενώ κατασχέθηκε και όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (14.7.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 45 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης και -74- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.Συνελήφθη την ίδια ημέρα (14.7.2020) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 63χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν, επίσης την Τρίτη (14.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους, -5,8- γραμμαρίων και -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, την Τρίτη (14.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.-
Συνελήφθησαν, την Τρίτη (14.7.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους, -7,55- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε Δημοτικό Σχολείο και σε οικία ημεδαπής, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 5.6.2020 έως την 9.6.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 25 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή, ενώ οι αφαιρεθέντες ηλεκτρονικές συσκευές και τα χρυσαφικά, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.