Συλλήψεις για ληστείες, κλοπές,και ναρκωτικά

0
615

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, την Παρασκευή (24.7.2020) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, 60χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ληστεία.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, την Παρασκευή (24.7.2020) το βράδυ, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 49χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε τσαντάκι ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (25.7.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 44χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (24.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 52και 53 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, την Παρασκευή (24.7.2020) το πρωί, στα Φιλιατρά , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη αγροκτήματος του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -25,9- γραμμαρίων, πιστόλι μετά γεμιστήρα, κυνηγετικό όπλο και -65- φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, την Παρασκευή (24.7.2020) το πρωί, στα Φιλιατρά , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -25- εκατοστών, περίπου.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, τέλος την ίδια ημέρα (24.7.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) 26χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.