Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

0
440

Συνελήφθη,το Σάββατο (13.2.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε προχθές (12.2.2021) το απόγευμα, διαπιστώθηκε ότι εκμίσθωνε δύο (2) οικίες, σε αλλοδαπούς, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, το Σάββατο (13.2.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του αφαίρεσαν από επιχείρηση μεταλλικά αντικείμενα (σίδερα), τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, το Σάββατο (13.2.2021) το απόγευμα, στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (13.2.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 59 και 53 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.