Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

0
564

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (23.1.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αργολίδας, δύο (2) αλλοδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -21- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, το Σάββατο (23.1.2021) το πρωί, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού -200- κιλά αγροτικά προϊόντα (λεμόνια), τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, τέλος το Σάββατο (23.1.2021) το μεσημέρι, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, εισήλθαν σε αύλιο χώρο επιχείρησης και αφαίρεσαν -2- μπαταρίες και εργαλειοθήκη, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.