Στο Ειδικό Σχολείο Σπάρτης ο Δαβάκης

0
223
31/12/2020
  Στο Ειδικό Σχολείο Σπάρτης ο Δαβάκης
Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο της Σπάρτης, στο Συκαράκι, πραγματοποίησε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Σκοπός της ήταν η συνεργασία με τη διευθύντρια, Σοφία Παινέση, στο πλαίσιο της προσπάθειας μετεγκατάστασης του Σχολείου σε καταλληλότερο χώρο, μετά και τη δέσμευση που ο Λάκωνας βουλευτής απέσπασε από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), Κώστα Δέρβο, σχετικά με την ταχεία ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης και προσβασιμότητας στο ισόγειο της Μαθητικής Εστίας Σπάρτης.

Ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

Είναι επιτακτική ανάγκη το σχολείο αυτό, που στεγάζει αυτά τα παιδιά, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, να αποκτήσει μια νέα σύγχρονη, ποιοτική και αναβαθμισμένη στέγη.

Παρά τις ηρωικές προσπάθειες των εκπαιδευτικών, που γίνονται θυσία μαζί με τους γονείς των παιδιών γι’ αυτά, οι υποδομές είναι ασφυκτικά μικρές και πρέπει σύντομα στον νέο χρόνο που σε λίγες ώρες ξεκινά, να γίνει η μεταφορά του στο ισόγειο της Μαθητικής Εστίας. Γεγονός για το οποίο έχει δεσμευθεί σε εμένα ο Πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Κώστας Δέρβος.

Οφείλω να σημειώσω τον αγώνα της διευθύντριας του σχολείου Σοφίας Παινέση, που με το πάθος της για την μεταφορά, κινητοποιεί αλλά και συγκινεί!