Μπαράζ μεταγραφών από τον Μολαικό

0
333

Στο ΜΟΛΑΪΚΟ ΕΝΑ ώριμο PITBULL για ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΟ Πιερ ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ είναι Έλληνας ο οποίος γεννήθηκε στην Γερμανία αριστεροπόδαρος αμυντικός που παίζει με την ίδια ευχέρεια στόπερ και μπακ και με πολλες παραστάσεις σε Β´ εθνική και Γ´εθνική (Καλαμάτα, Εθνικό, Αιγάλεω, Καβάλα, Πιερικό, Χανιά, κτλ ) με πάνω από ( 22 μ/ο ) συμμετοχές κάθε χρόνο.Ένας ποδοσφαιριστής που συνδυάζει μυαλό με δύναμη και ταχύτητα.Είναι ένα μαινόμενο pitbull στο γήπεδο και στην προσωπική του ζωή είναι ένας πολύ συγκροτημένος και ευχάριστος άνθρωπος με ήθος και αξίες.Έχει τα στοιχεία αυτά που θέλει ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ για να πρωταγωνιστήσει εντός και εκτός γηπέδων.Το ΔΣ του ΜΟΛΑΪΚΟΥ όπως και όλος ο κόσμος του Δήμου Μονεμβάσιας σε καλοσωρίζει και σου εύχεται υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, και να μας δώσεις απλόχερα την εμπειρία σου, Καλωσήρθες φίλε Πιερ!!!Η δήλωση του Πιερ Καλαγκάνη μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΜολαϊκόEYXAPIΣTΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ KAΛAMBOKH ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH TOY ΠPOΣ TO ΠPOΣΩΠO MOY.

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΩΝΗΣ ΣΤΟ ΜΟΛΑΙΚΟ!

Μεταγραφική κίνηση βάση ποιότητας και σχεδιασμού από τον Νέο ΜΟΛΑΪΚΟ.

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΩΝΗΣ ΣΤΟ ΜΟΛΑΙΚΟ!

Μεταγραφική κίνηση βάση ποιότητας και σχεδιασμού από τον Νέο ΜΟΛΑΪΚΟ.

Ο έμπειρος και ποιοτικός χαφ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΩΝΗΣ ( 25 ετών ) όπου διαμένει και κατάγεται από την ΝΕΑΠΟΛΗ Λακωνίας ( Αγίους Αποστόλους) του Δήμου Μονεμβάσια , με πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Β´ Εθνικής & Γ´ Εθνικής ( Αστέρα Τρίπολη – Αχαρναϊκό – Μεσολόγγι – Παναρκαδικό – Α.Ε. Σπάρτη – Αστέρα Βλαχιώτη ) εντάσσεται από σήμερα στο ρόστερ του ΜΟΛΑΪΚΟΥ.

Μια ποδοσφαιρική υπέρβαση για τον ίδιο τον Γιώργο Αρώνη, με ρίσκο, το οποίο ρίσκο πήρε ο ίδιος για να αναδείξει τον Δήμο Μονεμβάσιας μέσα από τον ΜΟΛΑΪΚΟ και από το όραμα της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για δημιουργία ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ αποτελούμενη από την κοινοπραξία όλων των ποδοσφαιρικών συλλόγων του Δήμου μας με την ονομασία: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.

Ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ του εύχεται υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, και μαζί με τους συμπαίκτες του όπως και αυτοί που θα  έρθουν ακόμη να κάνουμε τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ υπερήφανους για την ομάδα μας .

Ο Γιώργος Αρώνης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα των Μολάων:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Διοίκηση του ΜΟΛΑΪΚΟΥ και ιδιαίτερα τον κ.Βασίλη Καλαμβόκη για την ΕΠΙΜΟΝΗ και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μαζί με τα παιδιά που είναι ήδη ο κορμός της ομάδας να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πρέπει με πολλή δουλειά να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να εδραιώσουμε το Μολαϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θα είμαι δίπλα στη Διοίκηση του ΜΟΛΑΪΚΟΥ για την επίτευξη δημιουργίας μιας ενοποιημένης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στο Δήμο μας, έτσι ώστε να ξαναγεννηθούν νέοι ποδοσφαιριστές κάτω από σωστές και επαγγελματικές βάσεις.

Καλή επιτυχία σε όλες τις Λακωνικές ομάδες μας που τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.