Κύριε Νίκα, τις αποφάσεις για την Πελοπόννησο τις λαμβάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι ο εκάστοτε Πρωθυπουργός

0
583

Προσβολή και απαξίωση απέναντι στον θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας αποτελούν οι δηλώσεις του κ.Νίκα στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντηση του με τον κ.Μητσοτάκη. Με πολιτικό κυνισμό που ξεπερνάει κάθε όριο, ο κ.Νίκας δήλωσε πως ενημέρωσε τον κ.Μητσοτάκη για να «μην κάνουμε κάτι εμείς που δεν είναι σύμφωνο με τις κατευθύνσεις τις Κυβέρνησης», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Κύριε Νίκα, τις αποφάσεις για την ανάπτυξη, τα έργα και την προοπτική της Πελοποννήσου τις λαμβάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι ο εκάστοτε Πρωθυπουργός.
Ο συγκεκριμένος τρόπος παρουσίασης από τον κ.Νίκα των όσων συζητήθηκαν με τον κ.Πρωθυπουργό και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο είχε συνταχθεί που του παρέδωσε προσβάλει κατά την άποψη μας και τον κ.Μητσοτάκη. Τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός της Χώρας έχει να επιλύσει κορυφαία ζητήματα, ο κ.Περιφερειάρχης προσπάθησε να μας πείσει ότι ασχολήθηκε με το αν θα μετατραπεί σε όαση η λίμνη της Τάκας και με το αν θα συμμετέχουν οι Περιφέρειες στα Διοικητικά Συμβούλια των Νοσοκομείων.

Απόλυτο χάος …το όραμα του κ.Νίκα για την Πελοπόννησο

Οι αναφορές του για το οδικό δίκτυο, το φυσικό αέριο, το εμπορευματικό τραίνο, το Νοσοκομείο αναφοράς, την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας, την …ανακάλυψη του Ευρώτα, την μετατροπή της λίμνης Τάκας σε περιβαλλοντική όαση, τα έργα πολιτισμού, αθλητισμού κ.τ.λ., ατάκτως ειρημένα στην πολιτική του σκέψη, μας οδήγησαν στο απόλυτο χάος. Θεωρίες και ευχολόγια χωρίς καμία απολύτως τεκμηριωμένη απόδειξη προς στην υλοποίηση τους.
Όλα μαζί…και τίποτα!! Αυτό είναι το μεγάλο…έργο του κ.Νίκα

«Κολλημένος» με σκουπιδοεργολάβους και σκουπιδοαναθέσεις

Απόλυτη άγνοια στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Καμία απάντηση για το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις ελλείψεις που παρουσίασε η κατάθεση μεγάλου έργου που υπέβαλε ο κ.Νίκας.
Είναι ανικανότητα; Eίναι άγνοια; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
«Η Περιφέρεια θα προχωρήσει σε απορρύπανση μεταφέροντας τα απορρίμματα και θα δημιουργήσει ντεπό» δήλωσε ο κ. Περιφερειάρχης. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει ότι θα δαπανήσει για το σκοπό αυτό όσα χρήματα χρειαστούν. Από που προκύπτει αυτή η αρμοδιότητα; Μήπως έχει επιθυμήσει τις αναθέσεις του, εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Καλαμάτας;