Κρητικός: Να σταθούμε δίπλα στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς!

0
463

Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μολάων – Πακίων πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός με αφορμή τον προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για την ανίχνευση κρουσμάτων covid-19 στους εργάτες του συνεταιρισμού.

Στη συζήτηση που είχε με τον Διευθυντή του συνεταιρισμού κ. Παναγιώτη Ντανάκα αναφέρθηκαν, πέραν των πολλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του ελαιολάδου το τελευταίο διάστημα, οι μεγάλες προσπάθειες που γίνονται από τους συνεταιρισμούς να συνεχίσουν να λειτουργούν με υψηλές προδιαγραφές μέσα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας την οποία διανύουμε εδώ και οχτώ μήνες.

Ο κ. Κρητικός συνεχάρη τον Διευθυντή για την πρωτοβουλία αυτή, αλλά και για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν αυτή την δύσκολη περίοδο. Στο αίτημα τους να έχουν την ελληνική Πολιτεία αρωγό και συμπαραστάτη με γρήγορες πολιτικές αποφάσεις για την ανάσχεση εμποδίων που αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων, ο κ.Κρητικός τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.