Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

0
101

Σπάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2023
Στις 18 Δεκεμβρίου 2023 και 15:00 ώρα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας συμμετείχε στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας-Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη-Παλιά Βουλή).
Το κλίμα βαρύ λόγω του πένθους από τον χαμό του 29χρονου δικυκλιστή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο καθώς και από τον βαρύτατο τραυματισμό (δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα) του 31χρονου συναδέλφου μας στη περιοχή του Ρέντη.
Ακολούθησε πορεία όλων των χιλιάδων Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών, Στρατιωτικών, στην ενέργεια και στην αποστρατεία, .εώς το Ελληνικό Κοινοβούλιο.και εκφράστηκαν αισθήματα οργής και αγανάκτησης με δραματικούς τόνους. Οι ομιλίες αλλά και τα συνθήματα που ακούστηκαν ελπίζουμε να μην αγνοηθούν και να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα.
Συγκινητική επίσης ήταν και η καθιστική διαμαρτυρία στην οποία λάβαμε μέρος όπου στα πρόσωπα των συγκεντρωμένων από όλη την Ελλάδα φάνηκε για άλλη μία φορά η απογοήτευση αλλά και η αναγκαιότητα για άμεση ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματος για την αναγνώριση εμπράκτως της επικινδυνότητας της εργασίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΡΑ

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο