“Ευχαριστώ” από τους Λάκωνες Πυροσβέστες

0
537

Η ΕΥΠΣ Λακωνίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες, τους εθελοντές, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους φορείς, τους επαγγελματίες της περιοχής αλλά και όλους τους συναδέλφους, που από την έναρξη της πυρκαγιάς, με κάθε μέσο, συνέβαλαν στην προσπάθεια για τον περιορισμό των καταστροφικών συνεπειών.

Ας μας επιτραπεί, λοιπόν, χωρίς να επισκιάζεται η προσπάθεια κανενός, να εκφράσουμε την άποψή μας για τους παράγοντες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία όλης της επιχείρησης.

Εμείς, οι Πυροσβέστες της Λακωνίας, διακρίναμε πάντα τις ικανότητες του Αρχηγού Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη! Τώρα, τις γνώρισαν και οι πολίτες της Λακωνίας, καθώς επιβεβαιώθηκαν στη διαχείριση και αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Λακωνικός, ακούραστος, μάχιμος, ηγέτης!

Συγχαίρουμε τους πιλότους των εναερίων μέσων κατάσβεσης για την μέγιστη προσπάθειά τους. Όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα αυτούς που από την άλλη άκρη της Ελλάδος έσπευσαν και με ζήλο προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το 3° τάγμα του ΚΕΕΜ Σπάρτης για την φιλοξενία αλλά ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας Βερούτη Θεόδωρο που ενέργησε και κάλυψε το κενό που δημιουργήθηκε στην φιλοξενία των συναδέλφων.

Ευχόμαστε την συντομότερη αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

Για την Ε.Υ.Π.Σ. Λακωνίας

Ο Πρόεδρος
Δαμηλάκος Τζανέτος

Ο Γενικός Γραμματέας
Μέμιτσας Νικόλαος