Δείτε που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στη Λακωνία

0
459

Σας γνωστοποιούμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο Υψηλής τάσης, θα πραγματοποιηθούν ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στις 27/02/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρας : 07.00 εως 07.05
στις περιοχές των παλαιών Δήμων:
Σπαρτιατών, Μυστρά, Πελλάνας, Οινούντος, Θεραπνών, Γεροθρών, Γυθείου, Ανατολικής Μάνης
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
Ζητούμε την κατανόηση του κοινού για τις παραπάνω διακοπές.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΔΔΗΕ

Σας γνωστoποιούμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ την  TETAΡΤΗ    27/02/2019 από ώρας 08:00 έως 11:00 τις παρακάτω περιοχές:

ΠΙΚΟΥΛΙΑΝΙΚΑ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗ,ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ,ΤΑΥΓΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΥΛΗ ΜΥΣΤΡΑ

 

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ζητούμε την κατανόηση του Κοινού για την παραπάνω διακοπή.

 

 

 

 

 

 

                                                                      ΑΠΟ  ΤΗ  ΔΕΔΔΗΕ