Γενικές Συνελεύσεις των Τ.Ο. της «Δημιουργία, Ξανά!»

0
294

Την Κυριακή 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις των Τ.Ο. της «δημιουργία, ξανά!» σε όλη την Ελλάδα. Τα μέλη του κόμματος συνεδρίασαν στους κατά τόπους χώρους συνελεύσεων (για την Τ.Ο. Πελοποννήσου σε Άργος, Κυπαρισσία και Μολάους), αλλά και διαδικτυακά μέσω του Zoom.


Αρχικά, όλα τα μέλη της Ελλάδας, καλωσορίστηκαν διαδικτυακά από τον πρόεδρο Θάνο Τζήμερο που βρίσκονταν στη Γ.Σ. Αττικής, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων. Τα συγχαρητήρια στη διοργάνωση εξέφρασε ο πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» Φαήλος Κρανιδιώτης. Ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Γ.Σ. Αττικής! Η παρουσία κι ομιλία του βουλευτή της Α’ Αθηνών και πρόσφατα ιδρυτή της «Εθνικής Συμφωνίας», αν μη τι άλλο, σηματοδότησε πολλά, αφήνοντας ανοιχτές πόρτες εισχώρησης του στον Συνασπισμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.


Ακολούθησαν οι μεμονωμένες συνεδριάσεις των Τοπικών Οργανώσεων. Υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. Πελοποννήσου, έθεσαν οι εξής:
1. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Κορινθία)
2. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Αργολίδα)
3. ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Λακωνία)
4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Αρκαδία)
5. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Μεσσηνία)
6. ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Μεσσηνία)
Η «δημιουργία, ξανά!» είναι το μοναδικό Ελληνικό κόμμα που από το 2013, διεξάγει e-εκλογές μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ. Έτσι, την Τετάρτη ώρα 8 μ.μ. θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές κάλπες και θα κλείσουν το Σάββατο 16/4/2022 ώρα 6 μ.μ.
Με τιμή
«δημιουργία, ξανά!»
Δ.Σ. Τοπικής Οργάνωσης Πελοποννήσου
Εφορευτική Γεν. Συν/σης 2022
Πυρήνας Λακωνίας.