Αραχωβίτης: «Η ατυχία των Ελλήνων παραγωγών δεν είναι μόνο η πανδημία»

0
653

Η ατυχία των Ελλήνων παραγωγών δεν είναι μόνο η πανδημία, αλλά κυρίως η στρουθοκαμηλική στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μέχρι σήμερα, σε όλα τα προβλήματα που αυτή  γέννησε και γεννά.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συστηματικά και εξαρχής της πανδημίας έως σήμερα, υποβαθμίζει στο δημόσιο λόγο του -στην καλύτερη περίπτωση- είτε «κάνει αόρατα» τα προβλήματα του αγροτικού τομέα, ιδιαίτερα δε αυτά που είναι μεγάλα!

Οι ελαιοκαλλιεργητές συνεχίζουν να είναι αόρατοι. Οι κτηνοτρόφοι στην αναμονή, μέχρι ενδελεχούς, νεωτέρας διαλεύκανσης των διαφορών μεταξύ προβάτων και  αρνιών! Αλιείς και παραγωγοί λαϊκών αγορών παίρνουν αλλά και δεν παίρνουν τελικά το 800άρι!  

Μεγάλο μπέρδεμα αυτοί οι ΚΑΔ για τους «άριστους» επιτελικούς της Κυβέρνησης της ΝΔ! Όσο όμως αυτοί αναζητούν τις διαφορές μεταξύ αρνιών και προβάτων, καθώς και τους απολεσθέντες ΚΑΔ, ο χρόνος που τα όποια εμπροσθοβαρή μέτρα θα είχαν αναχαιτίσει κάποιες τουλάχιστον επιπτώσεις στην πρωτογενή παραγωγή και στη βιωσιμότητα όλων των κλάδων, εξέπνευσε.