Αξονικός τομογράφος για το Γενικό Νοσοκομείο Μολάων

0
87

Ένα εμβληματικό έργο- η απόκτηση Αξονικού Τομογράφου από τη Ν.Μ Μολάων- γίνεται πλέον πραγματικότητα!

Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και κατ’ επέκταση και για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ικανοποιείται μέσω ΕΣΠΑ μια πάγια και επιτακτική ανάγκη της Ν.Μ. Μολάων, η οποία θα καλύψει δυσλειτουργίες που είχαν σημαντική επίπτωση στην εύρυθμη λειτουργία Νοσοκομείου και θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας!

Συγκεκριμένα, εξετάσεις που απαιτούσαν την διακομιδή των ασθενών στη Σπάρτη και χρειαζόταν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθούν, θα πραγματοποιούνται πλέον μέσα σε λίγα λεπτά! Με τη δυνατότητα αυτή, μειώνεται η ταλαιπωρία των ασθενών, η επιβάρυνση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και αυξάνεται η διαθεσιμότητά τους για τα πραγματικά επείγοντα περιστατικά , αναβαθμίζοντας συνολικά τη παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας!

Όλοι τον ήθελαν, μικροσυντεχνιακά συμφέροντα τον εμπόδιζαν, κανείς δεν το τόλμησε, εμείς το καταφέραμε!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο Γ.Ν. Λακωνίας, τους Διοικητικούς Διευθυντές κα Σοφία Κολοκότσιου, Βαγγέλη Τρουγκάκο, Γεωργία Χίου, Μπέττυ Φεγγαρά, χωρίς την βοήθεια και την προσπάθεια των οποίων, δεν θα τα είχαμε καταφέρει!

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στον καλό φίλο, Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Βερούτη Θεόδωρο, που στήριξε εξαρχής την προσπάθεια μας!

Η Νέα Εποχή για τη Ν.Μ Μολάων έχει ξεκινήσει!

Κωνσταντίνος Κορωνιός