Ανοιχτές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο Ευρώτα

0
686

Σας ενημερώνουμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ευρώτα (τα δημοτικά στάδια Σκάλας και Βλαχιώτη, το κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη, καθώς κι όλα τα δημοτικά γήπεδα) επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 κατά τις ώρες 17:00 – 22:00 μ.μ. αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007) και με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται για τον COVID-19.
Επιπλέον, οι αθλητές όλων των προ-ολυμπιακών και των εθνικών ομάδων κάνουν χρήση των παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 30.608/17-5-2020).
Χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων δύνανται, επίσης, να κάνουν όσοι είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν, είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Τέλος, διευκρινίζεται ότι ανοικτή πρόσβαση στα δημοτικά στάδια και γήπεδα του Δήμου Ευρώτα, καθώς και στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη θα έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαιρέτως, κατόπιν νεότερης σχετικής οδηγίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Παναγιώτης Λυμπέρης