Ανακοινώσεις του Νοσοκομείου Σπάρτης

0
816

Η Διοίκηση της Νοσ. Μον. Σπάρτης στην προσπάθεια που καταβάλλει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσερχομένων πολιτών και την αποφυγή μεγάλης προσέλευσης και συγχρωτισμού στο χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, σας ενημερώνει τα εξής:
Οι Υγειονομικές Εξετάσεις – Γνωματεύσεις που μπορούν να διενεργηθούν στο Νοσοκομείο μας για τους Υποψήφιους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Στρατιωτικές, Αστυνομικές Σχολές, Λιμενικό, Πυροσβεστική κ.λ.π. με ημερομηνία από 20 Μαΐου 2020 και μεταγενέστερα, θα διενεργούνται ΜΌΝΟ κατόπιν ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αριθμό 14970.
Επιπλέον τονίζεται ότι, κατά την προσέλευση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία θα πρέπει να τηρούνται τα παρακάτω:

  1. Να προσέρχονται αυστηρά 15 με 20 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα του ραντεβού τους, ώστε να υπάρχει ασφαλής χρονική απόσταση που μεσολαβεί ανάμεσα στα ραντεβού.
  2. Να γίνεται χρήση των απαιτούμενων μέσων και κανόνων υγιεινής και να φέρουν τη μάσκα ατομικής προστασίας. Ο ΔΙΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ α/α ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ </code></pre>Εσωτ. Διανομή
    Γραμματεία Εξωτ. Ιατρείων

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 15/05/2020 οι αιμοδότες θα μπορούν να προσέρχονται στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου για να αιμοδοτήσουν.

Προκειμένου να μην υπάρξουν συναθροίσεις αρκετών ατόμων, οι αιμοδότες θα κλείνουν ραντεβού στο Τηλ. 27310 93163.

Οι Αιμοδότες θα προσέρχονται στην Αιμοδοσία χωρίς συνοδό, φορώντας προστατευτική μάσκα.