60λεπτη διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Λακωνίας την Πέμπτη

0
187

Σας γνωστοποιούμε ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο YΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ (ΑΔΜΗΕ) για την διασύνδεση ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ, θα πραγματοποιηθεί ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΠΕΜΠΤΗ 7/3/2019 από ώρας 06:00 έως 07:00 στις περιοχές :
Αγ. Βασίλειος Σπάρτης, Αλέσια, Αγ.Νικόλαος Σπάρτης, Νεες Εργατικές κατοικίες, Ανώγεια, Παλαιοπαναγιά, Ξηροκάμπι,Καλύβια Σοχάς , Τρύπη ,Αγ. Ιωάννης,Μυστράς, Πελάνα, Καστορι, Γεωργίτσι (Βορειοι Δημοι Σπάρτης) Καλάμι, Γούναρι, Μαγούλα , Καλογωνιά , Πόλη Σπάρτης , Βασσαράς, Αφυσσού ,Κοκκινόραχη, Καρυές, Βαρβίτσα,Βαμβακού ,Αμύκλες,Σκούρα,Γκοριτσά,Γεράκι
Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν σε σχέση με τη φόρτιση των γραμμών και δεν εμφανιστούν απρόβλεπτες βλάβες οι διακοπές θα είναι μικρότερης διάρκειας.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
Ζητούμε την κατανόηση του κοινού για τις παραπάνω διακοπές.