Εξιχνιάστηκαν κλοπές στην Σπάρτη

0
103

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στη Λακωνία
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, -6- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στην Σπάρτη Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη την Δευτέρα (6.2.2023) το απόγευμα, στη Σπάρτη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, 33χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών, που περιλαμβάνει ακόμη έναν 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 27.1.2023 έως και την Δευτέρα (6.2.2023) στην Σπάρτη , διέπραξαν συνολικά -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και -4- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και ηλεκτρικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -2.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.