11 συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στο Νάυπλιο,αναζητούνται 2 άτομα

0
208

Συνελήφθησαν έντεκα άτομα μετά από συμπλοκή στο Ναύπλιο Αργολίδας
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση – αδικήματα της συμπλοκής, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, της πρόκλησης απλής, βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη πέντε άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, της συμπλοκής, της απλής σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας
Κατασχέθηκαν μαχαίρι, -4- αυτοσχέδια ρόπαλα,-2- μεταλλικές βέργες κ.ά.

Συνελήφθησαν,την Τρίτη(16.7.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, έντεκα (11) ημεδαποί, εννέα (9) άνδρες ηλικίας από 17 έως 48 ετών και δύο (2) γυναίκες 42 και 46 ετών, αντίστοιχα, μετά από συμπλοκή.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της συμπλοκής, της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, της απλής, βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Επίσης, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ανήλικος και 26χρονος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και τρία (3) ακόμα άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της συμπλοκής, της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, της απλής και βαριάς σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα,την Τρίτη (16.7.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας οι ανωτέρω ημεδαποί, ενώ ελάμβαναν βοήθεια σε τρόφιμα, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με τη χρήση μαχαιριού, αυτοσχέδιων ροπάλων και σιδερολοστών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 28χρονου, από τους συλληφθέντες.
Όπως επιπλέον προέκυψε, μετά τη λήξη της συμπλοκής, 26χρονος ημεδαπός, έβαλε με πυροβόλο όπλο σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει.
Μετά από άμεση κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι παραπάνω έντεκα (11) εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν, ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστά, τέσσερα (4) αυτοσχέδια ρόπαλα, δύο (2) μεταλλικές βέργες και ένα βλήμα φυσιγγίου πυροβόλου όπλου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που αναζητούνται.