1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Πελοποννήσου στη Σπάρτη

0
144

Σπάρτη 7-9 Ιουνίου 2019, Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, στη συνεχή προσπάθειά της για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την Σπάρτη

για να διοργανώσει το 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Πελοποννήσου 2019 (7-9Ιουνίου, Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής).

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και τη συνεργασία τηςΣχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί οικογενειακοί ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι κ.λπ.).

Παράλληλα με το επιστημονικόπρόγραμμα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητατην υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 12.00 το πρωί, στοΑμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητές Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για την Πρόληψη των Καρδιαγγειακών Νοσημάτωνκαι τους Παράγοντες Κινδύνου, ενώ νωρίτερα εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουνΠιστοποιημένο Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης.