Το υδατικό ζήτημα της Λακωνίας στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Δαβάκη

0
113

Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου στην Τρίπολη, με θέμα τα αρδευτικά έργα, συμμετείχε ο Θανάσης Δαβάκης. Για την τηλεδιάσκεψη αυτή, ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε:

Συμμετείχα σήμερα το μεσημέρι στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου στην Τρίπολη, με θέμα τα αρδευτικά έργα.

Στην παρέμβασή μου προς τον Υφυπουργό αναφέρθηκα στο καυτό πρόβλημα της υφαλμύρωσης, στην αναγκαιότητα της εκπόνησης μελέτης διαχείρισης των υδατικών πόρων από την περιοχή των Μολάων έως τη Νεάπολη, όπου θα προσδιορίζονται και θα ιεραρχούνται οι πιθανές λύσεις, στο Φράγμα της Κελεφίνας, αλλά και στην εξέλιξη του έργου για το κλειστό υπό πίεση δίκτυο Τρινάσου.

Τέλος, παρότρυνα τον Υφυπουργό να επισκεφθεί τη Διεύθυνση Υδάτων Πελοποννήσου για να δει από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί εκεί λόγω υποστελέχωσης παρά τις ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού της.