Το νοσοκομείο Μολάων στους Αγίους Αναργύρους

0
102

Η πολυβραβευμένη και καινοτόμα δράση τηλεϊατρικής του Νοσοκομείου Μολάων «ταξιδεύει» ακόμα πιο μακριά και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στη Ζούπαινα Λακωνίας!

Το πρόγραμμα τηλεϊατρικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων και του ειδικού λογαριασμού έρευνας και ανάπτυξης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, έχει ως βασικό στόχο την παροχή πρωτοβάθμιου προληπτικού ελέγχου στους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών, εντελώς δωρεάν!

Μέσω του προγράμματος, οι κάτοικοι της Ζούπαινας υποβλήθηκαν σε προληπτικό πρωτοβάθμιο υγειονομικό έλεγχο από εξειδικευμένους Ιατρούς, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον τόπο διαμονής τους.

Όπως έγραψε ο Κωνσταντίνος Κορωνιός, αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Μολάων στον λογαριασμό του στο facebook: «Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας, παρέχοντας υπηρεσίες προληπτικής Ιατρικής χωρίς γεωγραφικούς και άλλους περιορισμούς με χρήση του ειδικού εξοπλισμού. Φέρνουμε τον γιατρό, εντελώς δωρεάν, σε κάθε σπίτι! Κάνουμε -και θα κάνουμε- ό,τι χρειαστεί για την προστασία της Υγείας των κατοίκων της Νοτιοανατολικής – και όχι μόνο- Λακωνίας!»