Τα προβλήματα με το internet στο Γύθειο έθεσε το Επιμελητήριο στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

0
138

κε Υπουργέ,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου μας κι εγώ προσωπικά σας συγχαίρουμε για την εκλογή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την τοποθέτησή σας, ως Υπουργού, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το φλέγον ζήτημα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Γυθείου και περιχώρων με τις χαμηλές ταχύτητες των συνδέσεων internet (download/upload), πρόβλημα που απασχολεί τους οικιακούς χρήστες, μα περισσότερο τους επιχειρηματίες που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.

Το Νοέμβριο του 2018 αποστείλαμε στον ΟΤΕ το 2449/Φ2702/6-11-2019 έγγραφό μας, (επισυνάπτεται στο παρόν), για την ανεπάρκεια του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της περιοχής Γυθείου.

Στο διάστημα αυτό των εννέα μηνών από την αποστολή του εγγράφου μας δεν έχουμε λάβει απάντηση για την πορεία και τα προβλήματα ολοκλήρωσης του έργου των της αναβάθμισης του υπάρχοντος δικτύου (οπτικές ίνες). Βρισκόμαστε και πάλι στην τουριστική περίοδο και η κατάσταση στην περιοχή του Γυθείου παραμένει προβληματική, με τους επαγγελματίες να μας καταθέτουν εκ νέου τα παράπονά τους.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του θέματος και μας ενημερώσετε για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ