Σωρεία συλλήψεων σε Γύθειο και Σπάρτη

0
43
ÁóôõíïìéêÞ åðé÷åßñçóç óôçí ïäü ÌåíÜíäñïõ, óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ôçí ÐáñóêåõÞ 14 Öåâñïõáñßïõ 2020. Ç áóôõíïìéêÞ åðé÷åßñçóç ðñáãìáôïðïéåßôáé, ðßóù áðü ôï ðáëéü Äçìáñ÷åßï, óôïí áðüç÷ï ôçò öïíéêÞò óõìðëïêÞò ìåôáîý áëëïäáðþí, ðñïò áíáæÞôçóç äñáóôþí ëáèñáßùí ôóéãÜñùí, äéáêéíçôþí ðáñåìðïñßïõ. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Συνελήφθη, την Δευτέρα (1.4.2024) το βράδυ, στο Γύθειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμη έναν 17χρονο ημεδαπό και ανήλικο αλλοδαπό, αφαίρεσαν όχημα. Επιπλέον, στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και διαρρηκτικά εργαλεία. Την Τρίτη (2.4.2024) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο δράστες. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν -3- άτομα, 47χρονη ημεδαπή, 47χρονη αλλοδαπή και 53χρονος ημεδαπός, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.
Συνελήφθησαν, την Τρίτη (2.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, -4- ημεδαποί ηλικίας από 24 έως 46 ετών, αντίστοιχα, γιατί διαπιστώθηκε να ηλεκτροδοτούν παράνομα την οικία τους. Τέλος, σε έρευνα που έγινε σε οικία του 30χρονου, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη, τέλος την Τρίτη (2.4.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.