Σωρεία συλλήψεων για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

0
94

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (7.7.2023) το πρωί, στην Κυπαρισσία , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 5.7.2023 έως και την 7.7.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, διέπραξαν -1- περίπτωση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε, -3- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε επιχείρηση και όχημα. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός, πατέρας του ενός ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.
Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (7.7.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 34χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (7.7.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 18, 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Εντοπίστηκαν, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από -21- φυτά κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των δραστών.