Συνάντηση Βαλιώτη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

0
229

Με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Γεώργιο Βασιλειάδη συναντήθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «Προσθήκη γηπέδου τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις Παρορίου».

Η εν λόγω σύμβαση συνάφθηκε στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα του αθλητισμού. Ειδικότερα, ο Δήμος Σπάρτης, ο οποίος διαθέτει έμψυχο δυναμικό σ’ όλα τα αθλήματα, αιτήθηκε από τη Γ.Γ. Αθλητισμού την ενίσχυση και ανάπτυξη της αθλητικής υποδομής του, αποσκοπώντας στη βελτίωση των συνθηκών εκγύμνασης των χρηστών των αθλητικών εγκαταστάσεων Παρορίου.

Επιπρόσθετα, στη διαλογική συζήτηση τέθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα: Η δημιουργία γηπέδου 5Χ5, η βελτίωση προαύλιων χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων των σχολείων, όπως και η ανέγερση προπονητικού κέντρου σε ακίνητο του Σπαρτιατικού Γ.Σ. Τόσο η υπογραφή της προαναφερθείσας σύμβασης, όσο και τα παραπάνω τεθέντα θέματα, εντάσσονται σε μια δέσμη καθορισμένων ενεργειών του Δήμου Σπάρτης, με τις οποίες επιδιώκεται η ορθή, ολοκληρωμένη και οργανωμένη επιστημονικά και με σύγχρονες μεθόδους αθλητική ανάπτυξη, καθώς και η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος των δημοτών του.

Από το Γραφείο Δημάρχου