Συλλήψεις σε Σπάρτη και Γύθειο για κλοπές,βεγγαλικά και κροτίδες

0
141

Συνελήφθησαν,το Σάββατο (7.5.2021) το μεσημέρι, στη Σπάρτη , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, 22χρονος και 56χρονη, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν πλήθος χρυσαφικών, τα οποία όπως ισχυρίστηκαν τα είχαν προμηθευτεί από έτερο άτομο έναντι χρηματικού ποσού. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, μέρος των χρυσαφικών είχαν αφαιρεθεί από -2- ξεχωριστές περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, την 11.10.2019 στο Γύθειο και την 25/26.2.2021 στην Σπάρτης Λακωνίας, αντίστοιχα, όπου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, πλήθος κοσμημάτων την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Τα κατασχεθέντα φυλάσσονται προσωρινά στο Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευσή τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη, το Σάββατο (8.5.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- βεγγαλικά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη, χθες (8.5.2021) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -63- κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.