Συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

0
34

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη,την Πέμπτη (14.7.2022) το βράδυ, στο Άργος  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου, που έγινε την 11.7.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού, για κλοπή, ενώ το κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (14.7.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 22 και 23 ετών, αντίστοιχα, γιατί, λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστη συνεργό τους, αφαίρεσαν από -2- καταστήματα, είδη ένδυσης, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.2.2022 έως και την 7.7.2022, είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, όπου αφαίρεσαν χρήματα και είδη ένδυσης.

Συνελήφθησαν την ίδια ημέρα (14.7.2022) το πρωί, σε τέσσερις (4) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τέσσερα (4) άτομα, -3- ημεδαποί, ηλικίας 19, 34 και 43 ετών και 41χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, επίσης την ίδια ημέρα (14.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, παρέμενε παράνομα στη χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, τέλος την ίδια ημέρα (14.7.2022) το πρωί, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκε σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.