Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

0
184

Συνελήφθη, την Παρασκευή (5.2.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων και ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 10.1.2021 έως και την 19.1.2021, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 44χρονης ημεδαπής, η οποία εισερχόταν στις οικίες, ως φυσικοθεραπεύτρια κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση, που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2020, στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ η ηλεκτρονική συσκευή βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του .