Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

0
38

Συνελήφθη,την Τρίτη (27.7.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη, στις (27.7.2021) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (27.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 21χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει κάδο ανακύκλωσης απορριμμάτων του Δήμου, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (27.7.2021) το μεσημέρι, στο Λουτράκι , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, 45χρονος και 68χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -70- εκατοστών, περίπου, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8 γραμμαρίων, σπόρους και τρίφτης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.