Συλλήψεις για ναρκωτικά, απάτη και κλοπή

0
179

Συνελήφθη, την Παρασκευή(18.9.2020), στο Ηράκλειο Κρήτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 22χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, απέσπασε από ημεδαπή χρήματα, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών. Ειδικότερα, ο δράστης κάλεσε την παθούσα και συστήθηκε ως υπάλληλος τράπεζας, ενώ την έπεισε ότι προκειμένου να εισπράξει αναδρομικά από τη σύνταξής της θα έπρεπε πρώτα να καταβάλει χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη,την Παρασκευή (18.9.2020) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -244- γραμμαρίων, τσιγαριλίκι κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 28.2.2020 στο Βέλο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.