Συλλήψεις για ναρκωτικά,όπλα και κλοπή σε Σπάρτη και Μυστρά

0
67

Συνελήφθη, την Παρασκευή (17.1.2020) το απόγευμα, στο Μυστρά , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -9- ναρκωτικά δισκία, -6- αναβολικά δισκία, καθώς κουτί που περιείχε αναβολικά δισκία και τρία τμήματα νάιλον συσκευασιών με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη,την ίδια ημέρα (17.1.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη, επίσης την Παρασκευή (17.1.2020) το απόγευμα, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.
Συνελήφθη,την Παρασκευή (17.1.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.