Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

0
162

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, που είχαν γίνει 22.1.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης . Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (28.1.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί προχθές (27.1.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, εισήλθαν οικία και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας, περίπου, -3.000- ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (28.1.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, τέλος την Πέμπτη (28.1.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για λαθρεμπορία.