Συλλήψεις για απάτες ,κλοπές και ναρκωτικά

0
82

Συνελήφθη, την Μ.Τρίτη (13.4.2020) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε την 12.4.2020 παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, απέσπασε από ημεδαπό χρηματικό ποσό. Επιπλέον, ο 31χρονος την 13.4.2020 επιχείρησε εκ νέου να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και -2- κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.4.2020) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δ

Συνελήφθησαν, την ίδια ημέρα (13.4.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 40 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και -4- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (13.4.2020) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -110- εκατοστά.
Εξιχνιαστήκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, τέσσερις (4) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από οχήματα, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και την 14.3.2020, αντίστοιχα σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθη, τέλος την ίδια ημέρα (13.4.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί από ανήλικο ημεδαπό την 10/11.4.2020 στην Καλαμάτα. Δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο κάτοχο του.