Στόχος τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου να κάνουν τη νέα χρονιά μάθημα σε αναβαθμισμένο χώρο

0
85

Σε συνέχεια της προ ολίγον ημερών σχετικής σύσκεψης που ο Θανάσης Δαβάκης είχε με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και κατόπιν σχετικής εντολής της Διοίκησης του Ιδρύματος Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), έγινε – παρουσία του Λάκωνα βουλευτή και του Δημάρχου – αυτοψία στο χώρο της Φοιτητικής Εστίας Σπάρτης και καταγραφή των εργασιών που απαιτούνται ακόμη να γίνουν ώστε να καταστεί δυνατή η μεταφορά του Ειδικού Σχολείου εκεί, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε σχετικά:

Σε συνέχεια της επίσκεψής μου πριν λίγες μέρες στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κατά την οποία ζήτησα την επίσπευση της μεταφοράς του Ειδικού Σχολείου της Σπάρτης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της παλαιάς Φοιτητικής (Μαθητικής) Εστίας, σήμερα και μετά από εντολή της Διοίκησης, επισκέφθηκε τον χώρο τεχνικός του Ιδρύματος Νεότητος και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), προκειμένου να καταγράψει τίς εργασίες που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό.

Παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης και ο ανάδοχος του έργου. Παραβρέθηκε και ο κ. Δήμαρχος .

Μετά από αυτό ,επικοινώνησα με την Υπουργό και την ενημέρωσα σχετικά.

Ο στόχος είναι τη νέα σχολική χρονιά, τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Σπάρτης και οι δάσκαλοί τους να κάνουν μάθημα σε έναν σύγχρονο, αναβαθμισμένο και αξιοπρεπή χώρο.

Θα κάνω ότι μπορώ για να πραγματοποιηθεί!