Στον Μαραθιά εντοπίστηκε η σωρός της 78χρονης κολυμβήτριας που αγνοείτο από την Παρασκευή

0
458

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό 78χρονης κολυμβήτριας, η οποία είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή Μαυροβουνίου Γυθείου την Παρασκευή 17/08/18 για διενέργεια κολύμβησης και έκτοτε αγνοείτο, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε η σορός της, πρωινές ώρες της Δευτέρας 20/8, στη θαλάσσια περιοχή Μαραθιάς Λακωνίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης/ Ιατροδικαστικό Τμήμα.

Έκφραση  Συλλυπητηρίων

Συγκλονισμένη είναι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο στη Λακωνία από τη θλιβερή αναγγελία για τον θάνατο με τόσο απροσδόκητο τρόπο της αγαπητής συναδέλφου Βάσιας Αποστολάκου-Τσιανάκα. Είχε υπηρετήσει σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και διετέλεσε διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης.

Ήταν εξαιρετικά αγαπητή, ταλαντούχα, δραστήρια με ιδιαίτερη αγάπη όχι μόνο για τη φιλολογία και την εκπαίδευση  αλλά και για τη μουσική και τη θάλασσα, που τελικά την πήρε στην αγκαλιά της. Οι φιλόλογοι της Λακωνίας είναι από σήμερα φτωχότεροι. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της.

 

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ