Στη Λακωνία ο Άδωνης Γεωργιάδης

0
362

Tην Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Βουλευτή Λακωνίας κ. Αθανάσιο Δαβάκη και τον Προέδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης κ. Βασίλειο Ορφανό, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, αρχικώς έδωσε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Sparta Ιnn στη Σπάρτη, όπου δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις των εκπροσώπων τουτύπου για θέματα της υγείας, της παιδείας, της ασφάλισης, καθώς και για τη συμφωνία των Πρεσπών. Στη συνέχεια οι ανωτέρω, συνοδευόμενοι από την πρώην Βουλευτή Λακωνίας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου και τον Πολιτευτή κ. Ιωάννη Κουλιζάκο επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας και το Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του τομέα ασφάλειας και υγείας.

Το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα του Δήμου Ευρώτα, στη γέφυρα του Ευρώτα και στο Δημαρχείο του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα, όπου ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικού Σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα, ενημέρωσαν τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών, όπως  αυτά έχουν προκύψει από τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία αλλά και για άλλα προβλήματα που τελευταία χρόνια έχουν συσσωρευτεί και τους απασχολούν.

Τέλος, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και ομιλία του Αντιπροέδρου του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με τον δυναμικό, χειμαρρώδη και εξαιρετικά τεκμηριωμένο πολιτικό του λόγο, παρουσίασε και ανέλυσε διεξοδικά τα πολιτικά επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές, καταχειροκροτούμενος από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Την ομιλία παρακολούθησαν ο Βουλευτής Λακωνίας, κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η πρώην βουλευτής κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, κ. Γεωργία Ζαχαράκη, ο Πολιτευτής, κ. Ιωάννης Κουλιζάκος, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Θεόδωρος Βερούτης, Κομνηνός Δεμέστιχας, Λέανδρος Καλογεράκος, Παναγιώτης Καρράς, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, Ιωάννης Τζεφεράκος, Νίκωνας Τζινιέρης, και Κατερίνα Φωτάκου, ο πρώην Διευθυντής της ΝΔ, κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λακωνίας, κ. Βασίλειος Ορφανός, στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ευρώτα, Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

 

ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας