Στα Nοσοκομεία Μολάων και Σπάρτης ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης

0
131

Σε Σπάρτη και Μολάους Λακωνίας, βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός της Υγείας, Αρκάς, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ενημερώθηκε για όλα τα θέματα των δομών, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, ενώ άκουσε και τα αιτήματα των υπευθύνων.

Μαζί του ήταν και ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.Τον υποδέχθηκε η διοικήτρια του νοσοκομείου Σπάρτης, Εύη Παπαγεωργίου και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων.

Ο κ. Κοντοζαμάνης σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας των επισκέψεών του στα Νοσοκομεία Μολάων και Σπάρτης ανέφερε τα εξής: «Tο Εθνικό Σύστημα Υγείας πάλεψε και κατάφερε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις με επιτυχία κι αυτό καταρχάς οφείλεται στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, σε όλες τις δομές του ΕΣΥ, που τους τελευταίους μήνες υπερέβαλαν εαυτόν».

«Μένω εντυπωσιασμένος τόσο από το Νοσοκομείο, τη Μονάδα στους Μολάους που επισκέφθηκα, όσο και το Νοσοκομείο της Σπάρτης» σημείωσε ο Αν. Υπουργός Υγείας και πρόσθεσε πως «η εικόνα στις υγειονομικές δομές του νομού Λακωνίας είναι διαφορετική από τη στιγμή που αναλάβαμε τόσο τη διακυβέρνηση της χώρας όσο και η διοίκηση των μονάδων αυτών και της Υγειονομικής Περιφέρειας, την ηγεσία αυτής της προσπάθειας».

Επιπλέον, ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε πως «η μάχη ακόμα με την πανδημία δεν έχει τελειώσει» και μίλησε για τα εμβόλια, τα μέτρα ατομικής προστασίας και την επιδημιολογική κατάσταση στον νομό μας και τη χώρα.